The Book Report Network

BookReporter

Vágyott valaha egy jó könyvre, de nem tudott választani? Bosszankodott, mert vásárolt egy könyvet, ami nem volt túl jó? Vagy elolvasott egy könyvet, és beszélni szeretett volna élményeiről? Arra vágyott, milyen jó volna, ha lenne egy hely, ahol felfedezhet új könyveket?

Tudjuk, milyen ez az érzés. A The Book Report Network célja, hogy megoldja ezeket a olvasói dilemmákat, a hetente megjelenő könyvajánlók, érdekességek, részletes szerzői profilok és interjúk, legújabb kiadások információi, nyereményjájétok segítségével. Reméljük ellátogat weboldalunkra és megérti, 1996 óta miért a Book Report Network a legjobb hely az interneten, ahol a legutóbb olvasott könyvekről társaloghat — vagy megtalálhatja a következőt.

www.bookreporter.com

Metro Points Hotel

Metro Points HotelEgyszeri látogatás sosem elég, hogy megismerjük Washingtont. A híres látnivalóktól, mint a Washington emlékmű, a virágzó művészeti kiállításokig, a szövetségi város mindenki számára tartogat valami érdekességet.

www.metropointshotel.com

Mylo Gourmet

MYLO GourmetA legfontosabb az emberek életében a saját szervezetük.Szem előtt kell tartanunk táplálkozási szokásainkat, mert az hatással lesz közérzetünkre, gondolkodásunkra. Ezért nagyon fontos a helyes étrend,így tudjuk testünket megvédeni és egészségünket megőrizni. 

www.mylogourmet.com

 

Kipling & Clark

Kipling & ClarkMagánszemélyek számára luxus utazásokat szervezzünk a világ körül. 

Szenvedélyünk és lelkesedésünk fő mesterségünk, mely korlátlan, féktelen és mi igazán élvezzük, azt amit csinálunk.

Mert ez fontos számunkra!

www.kiplingandclark.com

Ace Party & Tent Rental

Ace Party & Tent RentalNagy tapasztalattal rendelkező sátorépítő szakembereink segítségével egy felejthetetlen eseményen vehet részt. Ez lehet akár egy nagy koktél party vagy akár egy jótékonysági gála.

Az Ace Party & Tent Rental segít a választásban, legyen szó akár asztalról, székről, porcelánról vagy üvegről. Tudjuk, hogy az idő a legfontosabb ügyfeleink számára.

www.acepartyrental.com

The After Hours Flowers

The After Hours FlowersNew York egyetlen késő esti virágküldő szolgálata vagyunk. Amikor más cégek már zárva vannak, mi akkor lépünk szolgálatba. Sosincs késő virágot küldeni annak, aki a legfontosabb.Ha non-stop virágbolt, akkor mi vagyunk az Ön számára a tökéletes választás.

www.theafterhoursflowers.com

ErgMAPS

ErgMapsErgMAPS (Ergonomic Management, Analysis and Planning Software) ergonómikus adatbázis megoldások segítségével a vállalatok nyomon követhetik és kezelhetik a munkavállalókat saját munkaterületeiken, legyen az akár irodai asztal, laboratóriumi munkapad vagy futószalag.

A 2003-ban alapított ErgMAPS több ezer alkalmazottnak segített helyesen személyre szabni munkahelyét, ezáltal nagy fokkal csökkent a munkahelyi balesetek száma és nagyobb lett a termelékenység.

www.ergmaps.com